Om oss

Salah O. Ibrahim

Tannlege, Spesialist i periodonti, Dr. Odont.

Salah var ferdigutdannet tannlege i 1990, og fikk norsk autorisasjon i 2000. Han tok sin Dr. grad og spesialisering i periodonti ved Universitetet i Bergen, og ble godkjent periodontist (Tannkjøttspesialist) i 2009. Ibrahim har lang og solid erfaring som privatpraktiserende tannkjøttspesialist på Vestlandet, 10 års erfaring som forsker, 8 års erfaring som førsteamanuensis og 10 års erfaring som spesialtannlege ved Universitetet i Bergen. Har skrevet og publisert rundt 50 vitenskapelige artikler om periodontitt, munnhulekreft og forebygging av sykdommer i munnhulen. Han er også involvert i forskjellige forskningsprosjekter, blant annet om periodontitt, hvor han ser på sammenhenger mellom livsstil og periodontal sykdom. Han tar i mot pasienter som har behov for avansert periodontal behandling, mucogingivalkirurgi, gingivoplastisk kirurgi og implantatkirurgi. Han tar også i mot henvisninger fra andre tannleger.

Jarle Svalestad

Tannlege, Spesialist i oral kirurgi, Ph.D

Svalestad var ferdigutdannet tannlege i Bergen i 1999. Han tok sin Dr. grad og spesialisering i oral kirurgi ved Universitetet i Bergen, og ble godkjent oral kirurg i 2014. Svalestad er 1.amanuensis ved Det medisinsk–odontologiske fakultet, Institutt for klinisk odontologi–seksjon for oral kirurgi og oral medisin, og jobber som overtannlege ved kjevekirurgisk avdeling ved Haukeland universitetssykehus. Svalestad tar imot henvisninger innen oral kirurgi og oral medisin, implantat behandling, slimhinnelidelse, kjeveleddplager og visdomtenner. Han har lang og solid erfaring som privatpraktiserende, og har publisert vitenskapelige artikler om behandling av slimhinnelidelse.

Shaza B. Idris

Tannlege, Ph.D

Idris var ferdigutdannet tannlege i 1996, og fikk norsk autorisasjon i 2016. Hun tok sin Dr. grad ved Universitetet i Bergen i 2010. Idris har lang erfaring som privatpraktiserende tannlege, 10 års erfering som instruktørtannlege ved Universitetet i Khartoum og 6 års erfaring som forsker ved Universitetet i Bergen.  Har publisert rundt 10 vitenskapelige artikler om periodontitt og styrt vevsbygging og regenerasjon. Hun er også involvert i forskjellige forskningsprosjekter, blant annet om stem cell terapi. Idris har spesialinteresser for regenerasjonsterapi, implantatbehandling og periodontitt (tannkjøttsykdom).

Anders Reinert

Tannlege,  godkjent for implantatprotetikk, HELFO

Tannlegeeksamen i Lund, Sverige 1974. 42 års erfaring fra privat praksis i Sverige og Norge. Stort antall etterutdanningskurs i Norge og internasjonalt. 7 års erfaring som instruktørtannlege ved det Medisinsk-Odontologiske fakultet, Universitetet i Bergen. Arbeider også som sakkyndig tannlege ved Norsk Pasientskadeerstatning. Spesialinteresser: Implantatbehandling, rehabilitering av omfattende bittskader, periodontitt (tannkjøttsykdom).

Elin Giljarhus Nondal

Tannlegeassistent 

Elin har jobbet i fire år som tannlegeassistent, med lang og allsidig erfaring både fra allmenn og kjeveortopedi praksis. Begynte å jobbe hos oss i mai 2016. Elin har en meget viktig rolle i driften av klinikken og har oversikt over alt som foregår. Jobben hennes går ut på å tilrettelegge arbeidet for tannlegene både før, under og etter behandling. Hun er ansvarlig ved klinikken, er god på logistikk og spiller en viktig rolle med å sørge for at hverdagene våre går så knirkefritt for seg som mulig.

Unn Steinsheim Johansen

Tannlegeassistent 

Unn er utdannet  helsefagarbeider i 2015 med erfaring fra både Vetleflaten Omsorgssenter og Hagahaugen Rehabiliteringssenter. Begynte å jobbe hos oss i juni 2017. Jobben hennes går ut på å tilrettelegge arbeidet for tannlegene både før, under og etter behandling. Hun er også medansvarlig ved klinikken, og spiller en viktig rolle med å sørge for at hverdagene våre går så knirkefritt for seg som mulig. Hennes allsidig erfaring med pasienter kommer godt med i en variert tannlegepraksis.